ARHITEKTONSKI KONKURSI

logo Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma

Direktorat glavnog državnog arhitekte Crne Gore - Direkcija za razvoj i promociju arhitekture

Ministarstvo prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine

IV proleterske brigade 19, 81000 Podgorica, Crna Gora [email protected]

Naslovna fotografija objave konkursa

Odgovori na pitanja učesnika konkursa za idejno arhitektonsko rješenje objekta muzeja savremene umjetnosti, prirodnjačkog muzeja i parka kulture i umjetnosti sa pratećim sadržajima u funkciji

Ministarstvo prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine raspisalo je međunarodni konkurs za idejno arhitektonsko rješenje objekta muzeja savremene umjetnosti, prirodnjačkog muzeja i parka kulture i umjetnosti sa pratećim sadržajima u funkciji kulture.

Svi učesnici su mogli da postavljaju pitanja u vezi sa konkursom do utorka, 12. decembra 2023. godine, a rok za objavljivanje svih pristiglih pitanja i odgovora bio je petak, 29. decembar 2023. godine.

Obavještavamo sve pozvane i registrovane učesnike konkursa da imajući u vidu da je došlo do restrukturiranja Ministarstva prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine, a posebno uzimajući u obzir formalne procedure koje zahtijevaju određeno vrijeme, raspisivač konkursa će, uvažavajući trud i dosadašnje utrošeno vrijeme učesnika tokom izrade konkursnih rješenja, produžiti rok za predaju konkursnih radova. O preciznom datumu predaje konkursnih radova bićete blagovremeno obaviješteni. Zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.

Žiri je pripremio odgovore na sva pitanja učesnika koji se mogu preuzeti OVDJE.

Lokacija

Konkursna dokumentacija


Ostali konkursi